Concurs de selectare a facilitatorilor (facilitatoarelor) pentru oferirea serviciilor de ghidare pentru 5 Coaliții Locale din Zona de Securitate

banner angajare

Centrul Național  de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale din Moldova  CONTACT  continuă activitățile din  cadrul  proiectului UE „Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova”.

Obiectivul general al proiectului este sporirea implicării societății civile la nivel local și creșterea transparenței, eficienței și eficacității proceselor de elaborare și executare a bugetelor locale. Toate activitățile proiectului sunt bazate pe principiul de colaborare benevolă dintre Autoritățile locale și Organizațiile Societății Civile. 

La această etapă Centrul CONTACT anunță concurs de selectare a facilitatorilor (facilitatoarelor)  pentru oferirea serviciilor de ghidare a 5 Coaliții locale din 5 localități din Zona de securitate în pregătirea și desfășurarea în condițiile legii a activităților în domeniul transparenței bugetare.

Sarcinile facilitatori (facilitatoare):

 • Facilitatorii (facilitatoarele) vor fi responsabili de oferirea serviciilor de ghidare a coalițiilor locale în pregătirea și desfășurarea în condițiile legii a activităților în domeniul transparenței bugetare (audieri și dezbateri publice, sondaje de opinie, întruniri în focus grupuri, elaborare materiale informațional-educative în problemele de bugetare participativă, etc.), facilitare a acțiunilor comunitare conform planurilor de acțiuni pentru anul 2021 elaborate.
 • Serviciile de ghidare vor fi acordate pentru 5 Coaliții Locale și reprezentanți ai APL din 5 localități partenere: or. Criuleni, satele Boșcana și Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni, satul Gura Bîcului, raionul Anenii Noi, satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă.
 • Facilitatorii (facilitatoarele) vor presta servicii de ghidare a câte 10 acțiuni comunitare în fiecare localitate – în total 10 zile de lucru în fiecare comunitate.

Cerințe fată de aplicanți/aplicante:

 • Studii universitare licență și/sau master  în domeniul relații cu publicul și comunicare,   administrație publică;
 • Cel puțin 1 an de experiență în calitate de Expert în domeniile menționate;
 • Experiență de consultare a ONG-urilor din Republica Moldova în domeniul participării civice, comunicare și advocacy;
 • Abilități de facilitare a activităților comunitare, comunicare eficientă și relaționare, lucru în echipă, cunoștințe şi abilități de utilizare a calculatorului (Excel, Word, Power Point);
 • Atitudini/comportament: responsabilitate, punctualitate, flexibilitate și diplomație. 

Aranjamente instituționale:

Facilitatorii (facilitatoarele) vor realiza sarcinile contractuale în coordonare cu managerul proiectului, inclusiv on-line,  în cadrul acțiunilor comunitare desfășurate de  Coalițiile Locale din cele 5 localități partenere în  proiect.

Remunerarea va fi efectuată lunară în funcție de numărul de acțiuni comunitare ghidate, în baza rapoartelor de activitate pentru fiecare acțiune în parte, listele participanților de la activități și timesheet-urilor prezentate. 

Durata contractului:

Persoanele contractate vor presta serviciile sus-menționate în perioada  martie – decembrie 2021.

Procedura de aplicare și de selectare:
Persoanele interesate sunt încurajate să depună personal sau prin e-mail dosarul, care să conțină:

 1. CV-ul candidatului/candidatei;
 2. Scrisoarea de intenție care să includă experiența candidatului/candidatei în realizarea sarcinilor similare;
 3. Oferta financiară pentru prestarea serviciilor în calitate de facilitator/facilitatoare (în lei moldovenești per zi Net).

NOTĂ: Persoanele interesate pot aplica pentru una sau mai multe localități menționate.

Persoanele interesate pot depune dosarul la concurs la următoarea adresă info.ong.contact@gmail.com  cu mențiunea Ghidare acțiuni comunitare.

Termenul limită de prezentare a dosarului este 14 martie 2021.

Pentru informații suplimentare: Liliana Porumb

Tel: 068386664 și/sau la adresa lilia.porumb2017@gmail.com

Notă! Doar persoanele selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.