Asociația Obștească "HOMECARE" anunță selectarea unui expert/grup de experți/entități juridice pentru oferirea serviciilor de consultanță și instruire în contextul prescrierii raționale a medicamentelor

Distribuie prietenilor:Asociația Obștească HOMECARE anunță selectarea unui expert/grup de experți/entități juridice pentru oferirea serviciilor de consultanță și instruire în contextul prescrierii raționale a medicamentelor, în cadrul proiectului  „Echitate în sănătate prin responsabilizare socială”, implementat de către Crucea Roșie din Elveția în parteneriat cu AO „CASMED” și AO „HOMECARE” cu susținerea financiară a Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

 

Termenul limită de prezentare a ofertelor este:  24 Decembrie 2020, ora 17.00.

 

Termenii de referința și grila de evaluare, pot fi vizualizate la următorul link:

https://drive.google.com/file/d/10WGf9oz_3bq2VLU7zxjeHNMothGozi_P/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1wYS_Z3guV3UiiJMP2z8fXBtDLcQmaulH/view?usp=sharing


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.