Anunț de contractare a furnizorilor de echipamente și utilaje în cadrul proiectului „Abilitarea tinerilor antreprenori din Republica Moldova”



În cadrul proiectului „Abilitarea tinerilor antreprenori din Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană, organizațiile de implementare Help, DEMOS, HOMECARE și ProCoRe, împreună cu Asociația Obștească „BAȘTINA”, lansează invitația de participare la concursul pentru achiziționarea loturilor de echipamente, după cum urmează:

Lotul I. Echipamente agricultură

Lotul II. Echipamente apicultură                                

Lotul III. Echipamente tâmplărie

Lotul IV. Servicii frumusețe (manichiură/pedichiură)

Lotul V. Servicii foto-video

Lotul VI. Servicii de contabilitate

Lotul VII. Servicii vulcanizare și comercializare piese auto

Lotul VIII.  Mobilier

Lotul IX.  Electronice și echipament de birou

Oferta comercială va include descrierea bunului propus și caracteristicile, prețul unitar în MDL, TVA la cota zero (TVA 0%), termenul de livrare și termenul de garanție. AO DEMOS nu va achita pentru taxe vamale, taxe pentru efectuarea procedurilor vamale, accize, impozit pe venit sau alte taxe de această natură.

Oferta va fi semnată și ștampilată de către persoana autorizată. Mai multe detalii cu privire la acest apel puteți citi în Anunțul de contractare de pe acest link.

 Livrare: Costul livrării va fi inclus în prețul total. Livrarea trebuie să fie însoțită obligatoriu de următoarele documente, după caz:

  1. factură fiscală;
  2. certificate de garanție.

Bunurile ar trebui să fie livrate și instalate din contul agentului economic câștigător, în termen de până la 30 de zile calendaristice de la semnarea contractului. Bunurile vor fi însoțite de instrucțiuni de întreținere și utilizare a utilajului în limba română.

Criteriile de selectare a ofertantului:

  • dosar complet ce corespunde solicitării, incluzând oferta de preț detaliată și specificațiile disponibile, termenii de livrare și garanție a bunului;
  • corespunderea bunului propus parametrilor tehnici indicați în anunț;
  • preț;
  • termeni restrânși de livrare (maxim 30 zile);
  • livrare gratuită la destinație în raza raioanelor Glodeni și Rîșcani.

 Termenul limită de depunere a ofertelor:

Ofertele vor fi depuse fizic până la data de 09.11.2023, ora 14:00 la adresa: Orașul Rîșcani str. Independenței 24, bir. 25 AO „BAȘTINA” cu specificarea „Ofertă echipament tehnic”. Ofertele incomplete sau transmise după termenul indicat mai sus nu vor fi acceptate. Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Pentru a solicita dosarul integral de aplicare, dar și pentru  întrebări suplimentare, puteți reveni la adresa: bastinaao@gmail.com  până la data de 29 octombrie 2024.

Răspunsurile la întrebări vor fi publicate pe pagina https://asociatiademos.wordpress.com