Caritas Moldova solicită ofertă de preț pentru servicii de pregătire a solului pentru plantare



Caritas Moldova solicită ofertă de preț pentru servicii de pregătire a solului pentru plantare.

Caritas Moldova solicită ofertă de preț pentru servicii de pregătire a solului (suprafața de 6,0 ha) în s. Carahasani, r-nul Ștefan Vodă.

Achiziția se realizează în cadrul proiectului: „Social planting of saplings - a new way to combat deforestation, the energy crisis and unemployment in the Republic of Moldova”, proiect nr. SAMRS/2023/MD/1/1.

Serviciile agricole includ următoarele:

  • Arătura adâncă a solului (adâncimea de lucru de 45-50 cm);
  • Curățarea terenului de resturi vegetale (ramuri, pietre) rezultate în urma aratului solului și dislocarea resturilor vegetale la un punct de sortare sau la groapa autorizată de gunoi;
  • Nivelarea calitativă a terenului după aratul solului;
  • Formarea mecanizată a gropilor (dimensiunea gropilor 40 cm x 40 cm) pentru plantarea butașilor de paulownia (nu este obligatoriu, dar constituie un avantaj).

Companiile interesate sunt rugate să trimită oferta completă, care va conține:

  • Costul serviciilor prestate în MDL, cu TVA 0%;
  • Data exactă când este posibilă efectuarea serviciilor de pregătire a solului;
  • Numărul de zile necesar pentru pregătirea solului.

Un potențial ofertant care dorește clarificări privind invitația pentru prezentarea de oferte poate contacta organizația în scris la adresa de e-mail: procurement@caritas.md. Telefon pentru detalii: +373 78800597.

Ofertele vor fi trimise la adresa procurement@caritas.md până la data de 30 septembrie 2024.

Oferta câștigătoare va fi determinată pe baza următoarelor criterii: cel mai ieftin preț - termen de executare.

Vă rugăm să vă asigurați de recepționarea unui mesaj de confirmare privind preluarea dosarelor. În lipsa acestuia, Fundația de Binefacere Caritas Moldova nu își asumă responsabilitatea pentru dosarele electronice expediate, care nu au fost recepționate.

Caritas Moldova își rezervă dreptul de a anula și/sau suspenda procedura de achiziție, total sau parțial, și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de adjudecarea contractului, inclusiv în cazul în care se află în imposibilitatea acoperirii financiare sau în cazurile în care ofertele nu corespund cerințelor stabilite în prezenta documentație, fără a-și crea obligații și fără a purta răspundere față de ofertanți.