UE // Anunț privind achiziționarea tocatoarei de resturi vegetale pentru tractor de la 50-80 c/pÎn cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciului de managementul deșeurilor în satele Râșcova, Miclesti, Stetcani, Peresecina", implementat de AO "EcoVisio", Programul de Granturi Locale al UE ,,Fii schimbarea: Cetățeni implicați – Comunități durabile!”, în vederea implementării activităților proiectului, AO „EcoVisio” anunță concurs pentru achiziționare unui echipament de tocat resturi vegetale, conform specificației tehnice de mai jos.

Criteriul de bază de selectare a ofertantului va fi prețul minim cu condiția respectării cerințelor stabilite.

DESCRIERE și CARACTERISTICI TEHNICE

Tocatorul lateral pentru tractor de la 50-80 c/p

 

Lațime de lucru

de la 1600 mm - până la 1700 mm inclusiv

Putere necesara

de la 50 c/p – până la 80 c/p inclusiv

Nr. cuțite L

de la 23 - până la 24 buc.

Nr.cuțite Y

de la 45 - până la 48 buc.

Greutate

nu mai mult de 380 kg inclusiv

Tocatorea laterală trebuie să se adapteze perfect oricarei pozitii, trecând de la pozitia înclinat - laterala pentru lucrarile de la nivelul solului la o pozitie vertical - laterala pentru tocatorii de gard viu si de plante care se extind în lungime.

Echipamentul strebuie să conțină: un set de cutite, dispozitiv de frânare reglabil, roller pentru nivelare reglabil în înaltime, contra - cutite, dispozitive de prevenire a accidentelor, în conformitate cu reglementarile UE, centura reglabila, miscare hidraulica laterala, rotatie hidraulica verticala, capota care poate fi deschisa, cutie de viteze cu roata libera si arbore cardanic si cardanul homocinetic.

Țara de origine – de dorit Italia, nu China sau Turcia.

Livrarea urmeaza a fi efectuată în termen de 14 zile de la semnarea contractului în s.Rîșcova, r-l Criuleni.

Oferta financiară trebuie să conțină prețuri în MDL cu TVA 0%, semnatura și ștampila.

Data limită de transmitere a ofertelor financiare este 23.06.2021, ora 23:59

Ofertele pot fi transmise in format electronic la adresa procurement@ecovisio.org

Pentru întrebări suplimentare sau clarificări, persoana de contact este Anna Bokk, numar de contact 078831322

 

AO EcoVisio este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Dezvoltarea serviciului de managementul deșeurilor în satele Râșcova, Miclești, Stețcani și Peresecina”.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin al Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului ”Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană / European Union in the Republic of Moldova și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova). În Regiunea de Dezvoltare Centru, partenerii de implementare a proiectului sunt

Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă - AGER și

AO ADR "Habitat"Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet