Concurs de selectare a unei companii TVJunior Achievement Moldova, cu susținerea oferită de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) anunță un CONCURS de selectare a unei companii TV în vederea creării și difuzării a 16 emisiuni TV la subiectul ce ține de educația antreprenorială.

Concursul de selectare a companiei TV pentru cele 16 emisiuni se desfășoară în cadrul Programului “Susținerea Educației antreprenoriale în Europa și Eurasia” implementat în Republica Moldova de Junior Achievement Moldova, cu susținerea oferită de USAID și în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Programul are drept scop dezvoltarea abilităților tinerilor și stimularea activității antreprenoriale în Republica Moldova.

Ce se dorește a oferi prin intermediul emisiunilor TV în domeniul Educației Antreprenoriale?

 un număr mai mare de tineri să aibă acces la informații cu privire la educația antreprenorială și mijloacele de accesare a acestora indiferent de zona unde locuiesc;

 oportunitatea de a oferi cadrelor didactice informații și bune practici în domeniul diseminării cunoștințelor din domeniul educației economico-antreprenoriale;

 instituțiile/organizațiile de la nivel local vor avea mai multe posibilități de promovare a inițiativelor realizate în vederea susținerii implicării tinerilor în activități economico-antreprenoriale;

 contribuirea la consolidarea relației dintre mediul școlar/tineri și mediul de afaceri (companii private), mediul asociativ și instituțiile publice, etc.

Cum ne dorim să arate o emisiune TV?

1. Fiecare emisiune TV va avea o durată între 45-60 min la care va avea acces un număr cât de mare posibil de tineri, indiferet că locuiesc în mediul rural sau urban.

2. Fiecare emisiune va fi difuzată în limba română cu subtitre în limba rusă și interpretare pentru persoanele cu probleme de auz.

3. Emisiunile vor include atât invitați, cât și partea interacțională care să reflecte activități din domeniu, expunere de opinii ale tinerilor sau alți actori din domeniu, diseminare de bune practici, etc.

4. În cadrul emisiunilor vor participa reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, direcțiilor locale de educație, donatori, cadre didactice, elevi, Alumni, mediul antreprenorial, părinți, JA Moldova, de diferite vârste, etniii, diferite medii de trai, etc.

5. Prima emisiune se planifică a apărea în luna august 2021 și restul câte una în fiecare lună/ per total 16 emisiuni=16 luni de activitate.

Cerinţe către participanţi:

 Să fie persoană juridică, înregistrată pe teritoriul Republicii Moldova.

 Să deţină un cont bancar în lei moldovenești.

 O acoperire cât mai mare, în mod special mediul rural.

 Subcontractantul va fi responsabil pentru invitarea participanților și pentru realizarea filmărilor în teren/după caz.

 Subcontractantul va lucra îndeaproape cu Junior Achievement Moldova pe toate aspectele de realizare a emisiunilor TV.

Pentru participare la CONCURS, vă rugăm să expediați în format electronic, la adresa de email: jamoldova@gmail.com cu mențiunea ”Aplicare_Concurs_Companie_TV” oferta de preț și o informație din care să reiasă că corespundeți cerințelor indicate în anunț.

Dosarele incomplete sau depuse după termenul limită nu vor fi examinate. Pentru detalii adiționale apelați-ne la nr. de tel. 079013263.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este: 30 iunie 2021.

Notă: Doar instituțiile selectate vor fi contactate.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet