Instituția Publică „Agenția de Guvernare Electronică” (AGE) anunță relansarea Cererii Ofertelor de Preț (COP) pentru: Executarea lucrărilor cu privire la amenajarea Centrelor Unificate de Prestare a Serviciilor (Regiunea 1).



Instituția Publică „Agenția de Guvernare Electronică” (AGE) anunță lansarea Cererii Ofertelor de Preț (COP) pentru: Executarea lucrărilor cu privire la amenajarea Centrelor Unificate de Prestare a Serviciilor (Regiunea 1).  

Rugăm agenții economici interesați, care vor descărca informația de pe site, să anunțe AGE despre acest fapt și să transmită datele sale (denumirea agentului economic, nr. telefon, IDNO, e-mail), pentru a fi informați despre eventualele modificări și/sau precizări cu privire la licitația lansată. Informația va fi transmisă prin e-mail: procurements@egov.md

Ofertele de preț vor fi expediate în format electronic la adresa de e-mail indicată mai jos, până la data de 23 iunie 2021, ora 11-00. Ofertele expediate trebuie să fie semnate și scanate în format PDF sau semnate electronic (conform Legii nr. 91 din 29 mai 2014). 

Pentru informație și îndrumare, la prezentul COP sunt anexate Instrucțiunile pentru Ofertanți și Termenele și Condițiile Contractului, precum și ne puteți contacta la: 

Instituția Publică „Agenția de Guvernare Electronică” Proiectul „Modernizarea Serviciilor Guvernamentale” finanțat de Banca Mondială   

MD-2012, Chișinău, Republica Moldova, str. A. Pușkin 42B., 

Tel. (373 22) 82-00-26 

GSM. (373 69) 88-33-80 

E-mail: procurements@egov.md  

De asemenea, rugăm operatorii economici, interesați de a participa la procedura de achiziție, să ordoneze documentele de calificare în ordinea publicată în documentul de licitație. 

Descarcă setul documentului de licitație (1. Versiunea semnata format PDF, 2. Versiunea Doc, inclusiv secțiunea 3A. Design Proiectele format PDF). 

1. COP MD-EGA-223149-CW-RFQ Lucrari CUPS_Regiunea 1_9 Iunie 2021 RE.signed 

2. COP MD-EGA-223149-CW-RFQ Lucrari CUPS_Regiunea 1_9 Iunie 2021 RE.doc 

Secțiunea 3A. Design Proiecte (format pdf) poate fi accesat la acest link: pdf  https://tinyurl.com/hp5ey6tx  



Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet