Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea lucrărilor de construcție

Compania ÎSI Floare de cireș SRL anunță licitație deschisă de selectare a unei companii specializate ce va executa lucrări de construcție a Centrului de instruire și brutărie/bucătărie pentru servicii de catering din sat. Răzeni, r. Ialoveni.

Prin acest apel invităm toate companiile specializate în executarea lucrărilor de construcție să expedieze oferta de preț, în corespundere cu următoarea listă de lucrări (suprafața construcției la sol este de 511 m.p., S+P):

 1. Geodezie și terasament fundație;
 2. Armare și betonare;
 3. Hidroizolare fundație și subsol;
 4. Sudarea, confecționarea și montarea carcasei metalice;
 5. Arhitectura (acopriș și pereți sandwish);
 6. Tâmplărie (uși și ferestre);
 7.  Pardoseli.

Compania selectată va semna un contract de executare a lucrărilor de construcție.

Oferta de participare la concurs va conţine următoarele informații:

 1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email, experiența în domeniu, referințe la lucrări similare, dotări mașini/utilaje și personalul cheie);
 2. Detalii despre executarea lucrărilor de construcție (devizul de cheltuieli);
 3. Oferta financiară, care va include prețul. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero (documentele confirmative vor fi prezentate);
 4. Termenii de executare a lucrărilor și condițiile de plată.

Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri este scutită de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului.

Cerințele de calificare și baza de evaluare (criterii de evaluare):
1) Experiența generală – 15%;
– Companie cu cel puțin trei ani de activitate pe piața din Republica Moldova;
– Companie specializată în executarea lucrărilor de construcție.
2) Experiența specifică – 20%;
– Experienţă anterioară în executarea lucrărilor de construcție a halelor industriale din panouri sandwish;
– Experienţă în realizarea și implementarea sarcinilor similare celor specificate în parametrii tehnici;
– Experienţă în executarea lucrărilor de construcție pentru companii din industria alimentară și sectoarele conexe, va constitui un avantaj.
3) Experienţa profesională, personalul cheie – 15%;
– Personal calificat în realizarea angajamentelor.
4) Termenii de executare a lucrărilor și condițiile de plată – 10%;
5) Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ/calitate – 40%.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa catering@floaredecires.org sau direct la adresa ÎSI Floare de cireș SRL (str. Ștefal cel Mare 49/1b, s. Răzeni, MD 7728, r. Ialoveni, Republica Moldova) până la data de 19.03.2021.

Pentru informații suplimentare sau documente necesare pentru elaborarea devizului de cheltuieli (proiectul de execuție), vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 079312021 (Dumitru Braga) sau la adresa de e-mail catering@floaredecires.org   

Compania ÎSI Floare de cireș SRL își propune să achiziționeze executarea lucrărilor de construcție din sursele Fondului Inițiative Pilot LEADER-UE 2020, finanțat de Uniunea Europeană și Polish Aid, în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitatea rurală în Moldova”, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.