Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea fațade/ferestre/uși PVC și piscină din cofraje polistiren

Societatea cu Răspundere Limitată “PRISVIO”

MD-2072, str. Independenţii 38 bl. 2, of. 31, mun. Chişinău, Republica Moldova, email prisviosrl@gmail.com, tel. 069825858, cod fiscal/IDNO – 1012600025339, B.C. „Victoriabank” S.A., Chişinău, cod bancar IBAN MD66VI022240800000557 MDL, TVA 0308573, VICBMD2X802, www.facebook ViladorFerma

 

Anunț de lansare a licitației

privind achiziționarea fațade/ferestre/uși din PVC și piscinei din cofraje polistiren cu accesorii

Compania SRL Prisvio anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va oferi fațade/ferestre/uși din PVC și piscinei din polistiren + accesorii cu montare.

Prin acest apel invităm toate companiile sau organizațiile specializate în să expedieze oferta de preț, în corespundere cu următorii parametri tehnici:

  1. – fațade/ferestre/uși din PVC/aluminiu cu suprafața totală de 75 m2 cu montare;
  2. – piscină cofraje polistiren: suprafața - 25 m2; grosimea perete – 10 mm;
  3. – pavilion pentru piscină, instalație de filtrare, sistem de iluminare.

Notă: Locul de livrare și montare vor fi efectuate de către vînzător în comuna Bursuceni, raionul Sîngerei, Republica Moldova.

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Oferta de participare la concurs va conţine următoarele informații:

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  2. Detalii despre produs/servicii oferite;
  3. Oferta financiară, care va include prețul. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero (documentele confirmative vor fi prezentate);
  4. Termenii de livrare a mărfii.
  5. Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri este scutită de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului.

Oferta obligator trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa prisviosrl@gmail.com  până la data de 20.03.2021.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 069825858, 079970816 sau la adresa de e-mail prisviosrl@gmail.com.

Compania SRL Prisvio își propune să achiziționeze produsele menționate din sursele Fondului Inițiative Pilot LEADER-UE 2020, finanțat de Uniunea Europeană și Polish Aid, în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitatea rurală în Moldova”, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.