Cerere de ofertă- dezvoltarea unei platforme online

Centrul Analitic Independent EXPERT-GRUP” anunță tender pentru selectarea unei companii sau persoane fizice pentru dezvoltarea unei platforme online pentru Bugetare Participativă în APL-urile partenere din cadrul proiectului „Informează, Abilitează și Acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova” în corespundere cu termenii de referință detaliați anexați.

Obiectivul sarcinii: Crearea unui sistem unic și ușor de adminsitrat în baza platformelor CMS care ar asigura procesul de Bugetare Participativă în fiecare APL partener al proiectului. Produsul final va fi o platformă web utilizată și administrată în baza datelor de acces la panoul de administrare de către APL-urile înregistrate în program. Administratorul platformei va fi responsabil atât de plasarea proiectelor pe pagina entității corespunzătoare cât și de gestionarea datelor colectate în baza votării și a depunerii de proiecte.

Durata totală a activităților de dezvoltare și punere în producție a paginii WEB: Activitățile de proiectare, dezvoltare și implementare a paginii WEB nu va depăși 60 de zile calendaristice.

Principalele activități și servicii solicitate: 

 • Elaborarea conceptului de design, structurii și particularităților paginii web;
 • Elaborarea conceptului interfeței publice a paginii WEB în baza designului grafic (componenta Front End) sub formă de mockup, aprobat de către Beneficiar;
 • Elaborare design grafic și convertirea acestuia în cod HTML;
 • Dezvoltarea codului program al paginii WEB/ configurarea platformei de dezvoltare;
 • Servicii de garanție.

Termenul estimativ de începere a lucrărilor este 20 martie 2021.

Produsul final e format din artefactele software și de documentare a sistemului precum și transferul de cunoștințe către deținătorul și administratorul sistemului.

Cerințe minime înaintate candidaților: 

 • Cel puţin 3 ani de experienţă în dezvoltarea produselor similare la nivel naţional şi/sau regional;
 • Capacitatea de lucru în echipă și de îndeplinire a sarcinilor în termenii stabiliți;
 • Experţi de calificare înaltă cu experienţă vastă în dezvoltarea platformelor similare.

Dosarul de aplicare urmează să fie prezentat în limba română și va conține oferta tehnică și oferta financiară în fișiere separate care vor fi prezentate la adresa de email procurari@expert-grup.org până la data de 17 martie 2021, ora 15.00.

Oferta tehnică va conține următoarele:

 • O scurtă descriere a organizației (1-2 pagini);
 • Certificatul de înregistrare al companiei;
 • Portofoliul companiei care descrie experiența acesteia în domeniu și a serviciilor similare prestate; 
 • Descrierea modului de implementare a sarcinii, inclusiv platformele ce vor fi folosite;
 • CV-urile membrilor echipei de implementare;
 • 3 nume de referinţă cu datele de contact;
 • Alte documente sau recomandări relevante.

Oferta financiară va fi prezentată în MDL sau EUR și nu va inlcude TVA. Livrarea acestor servicii va fi scutită de TVA. Oferta financiară trebuie să fie coerentă și să conțină o descriere clară a capitolelor de cheltuieli.

Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta la iulia@expert-grup.org, tel. 79 033 684. Persoană de contact Iulia Sîrghi-Zolotco.

Accesați: Termeni de referință


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.