Reminder: Tender privind achiziția de echipament audio, video și soft de televiziune

Distribuie prietenilor:A.O. PEOPLE FOR FREE MEDIA (editorul Cotidianul) lansează un tender cu privire la achiziția de echipament audio, video și soft specific industriei TV, în vederea implementării proiectul de grant „Cotidianul TV” (SMD70020GR0047), oferit de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

Proiectul urmează a fi implementat în cadrul Programului de granturi mici al Secției Cultură și Presă a Ambasadei Statelor Unite ale Americii. Programul se regăsește în lista proiectelor și programelor de asistență cu nr. 8721149910080 în baza hotărării Guvernului Nr. 1142 din 20.12.2017 „pentru aprobarea modificărilor și completărilor ce se operează în anexa nr. 1 din Hotărîrea Guvernului nr. 246 din 8 aprilie 2010”, publicat pe 29.12.2017 în Monitorul Oficial Nr. 451-463, art Nr 1270.

În conformitate cu articolul 1, „Taxe și alte Plăți”, paragraful (a) al acestui Acord: „Obiectele, bunurile și altă proprietate, inclusiv servicii, folosite sau furnizate în legătură cu programele de asistență ale Statelor Unite pot fi importate în, exportate din, sau folosite în Republica Moldova fără tarife, plăți, plăți vamale, taxe de import și alte taxe similare sau plăți, inclusiv taxe pe valoare adăugată, stabilitate de Republica Moldova sau subdiviziunile respective”.

Lista echipamentelor, caracteristicile tehnice ale acestora, precum și condițiile de participare la tender le găsiți în Caietul de Sarcini, atașat mai jos.

Caiet de Sarcini Cotidianul TV by Expresiv Media on Scribd

Licitația are trei loturi și va dura două săptămâni. Data limită este luni, 6 iulie, ora 18:00.

Ofertele vor fi expediate pe adresa de e-mail: [email protected]

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.