Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

 

Aveți grijă de sănătatea Dvs. și a celor dragi. Spălați-vă regulat și minuțios pe mâini, respectați eticheta tusei, păstrați distanța socială și stați acasă. #Covid19 #StaiAcasa

10 ONG-URI DIN UTA GAGAUZ-YERI VOR BENEFICIA DE SPRIJIN PENTRU CONSOLIDAREA CAPACITATILOR

Distribuie prietenilor:


Centrul National de Asistenta si Informare a Organizatiilor Neguvernamentale din Republica Moldova "CONTACT" anunta rezultatele concursului de selectare a ONG-urilor din UTA Gagauz-Yeri aplicante in cadrul proiectului "Sporirea participarii cetatenilor in viata publica la nivel local si regional in Transnistria si UTA Gagauzia".

La concurs au fost depuse 22 de dosare. Comisia de experti, care s-a intrunit in sedinta pe 16 mai, a selectat 10 organizatii neguvernamentale (ONG-uri). Centrul "CONTACT" va facilita procesul de planificare strategica si va oferi un program de instruire in diverse domenii pentru ele. Ulterior, cele mai active ONG-uri vor beneficia de granturi pentru sprijinirea procesului de consolidarea a capacitatilor institutionale ale ONG-urilor beneficiare, dar si pentru promovarea parteneriatelor public private la nivel regional si local.

Centrul "CONTACT" implementeaza proiectul "Sporirea participarii cetatenilor in viata publica la nivel local si regional in Transnistria si UTA Gagauzia" cu sprijinul financiar al Fundatiei "Soros-Moldova".

Lista organizatiilor selectate.

Pentru informatii suplimentare:

Victor Koroli, coordonator de proiect

Tel/fax: (022) 23-39-47, 23-39-48

Mob.: 0692-52453

e-mail: vkoroli@contact.md

Centrul National de Asistenta si Informare a ONG-urilor din Republica Moldova "CONTACT"

http://www.contact.md

 


Distribuie prietenilor:


logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet