Elevi voluntari participă la salubrizarea oraşului



Luni, marţi şi miercuri mai mulţi liceeni din capitală vor participa, în calitate de voluntari, la lucrările de salubrizare în mai multe sectoare ale capitalei. Anunţul a fost făcut astăzi, 29 martie de către şefa direcţie educaţie a primăriei mun. Chişinău, Tatiana Tverdohleb în cadrul şedinţei operative a Primăriei.

Astfel, astăzi, 29 martie, liceenii din sectorul Râşcani al capitalei vor contribui la curăţirea albiei râului Bâc. Mâine, 30 martie, activitatea voluntarilor se va face observată în sectoarele Centru şi Botanica, în parcurile “Valea Morilor” şi “Valea Trandafirilor”, iar miercuri în sectorul Ciocana – regiunea din jurul Spitalului nr.3 şi Buiucani – parcul “La Izvor”.

Primarul general, Dorin Chirtoacă, a salutat acestă iniţiativă, specificând că şi în regiunile din afara municipiului se practică voluntariatul elevilor.

Sursa: UNIMEDIA

În scopul susţinerii acţiunilor de voluntariat, Centrul Adolescenţilor din cadrul Direcţiei generale educaţie tineret şi sport şi Consiliul Local al Copiilor şi Tinerilor lansează un apel de participare la acţiunile de salubrizare ale spaţiilor verzi din municipiul Chişinău (parcuri, scuar-uri, rezervoare de apă, etc.), în ajunul sfintelor sărbători de Paşti.

Contăm pe responsabilitatea Dumneavoastră de a susţine iniţiativa Primăriei municipiului Chişinău şi sperăm, că prin conjugarea eforturilor tuturor cetăţenilor vom contribui la ecologizarea oraşului natal.

Repartizarea echipelor de voluntari o găsiţi mai jos:

sectorul Buiucani: 31 martie  - Parcul LA IZVOR

LT “Onisifor Ghibu”

LT “A.I. Cuza”

LT “Liviu Deleanu”

LT “Petru Rareş”

sectorul Centru: 30 martie – Intrarea din Parcul VALEA MORILOR

LT “Mihai Viteazul”

LT “Gheorghe Asachi”

LT “Vasile Vasilache”

LT “Minerva”

sectorul Botanica: 30 martie – Parcul Valea Trandafirilor

LT “LiviuRebreanu”

LT “Traian”

LT ” Mihai Eminescu”

LT “Nicolae Iorga”

sectorul Ciocana: 31 martie – Parcul din faţa Spitalului nr. 3

LT “Ginta Latină”

LT “Petru Zadnipru”

LT “Mihail Berezovschi”

LT ” George Călinescu”

sectorul Râşcani: 29 martie – Albia râului Bîc în zona Circului

LT “Ion Creangă”

LT “Mihail Sadoveanu”

LT “Ştefan cel Mare şi Sfânt”

LT “Lucian Blaga”


Blog | Tânărul visător