Proiectul post-doctoral ”Crearea modelului de management al schimbărilor organizaționale pentru întreprinderile mici și mijlocii din prin provocările Industrializării 4.0”, finanțat din bugetul de Stat Nr. 22.00208.0807.10/PDII



În cadul Academiei de Studii Economice din Moldova este în derulare Proiectul post-doctoral ”Crearea modelului de management al schimbărilor organizaționale pentru întreprinderile mici și mijlocii din prin provocările Industrializării 4.0”, finanțat din bugetul de Stat, Nr. 22.00208.0807.10/PDII, coordonator - Irina Dorogaia, conf.univ., dr. departamentul” Management și Antreprenoriat”.

006

Pe data de 01.06.2023, Dna Dorogaia, dr., conf. univ. a participat la cea de-a XXIII-a Conferință științifico-practică internațională «Статистичнi методи та iнформацiйнi технологii аналiзу соцiально-економiчного розвитку», organizată de Universitatea de Administrare și Drept ”Leonid Iuzcov” din or.Hmelnițc, unde Departamentul de Management și Antreprenoriat a fost co-organizator. În cadrul conferinței au fost abordate mai multe probleme legate de importanța schimbărilor organizaționale, digitalizare, metode statistice și dezvoltarea durabilă. În cadrul sesiunii conferinței a fost prezentată lucrarea, elaborată de  conf.univ., dr. I.Dorogaia cu denumirea ” Model of the ”Turquoise organization” in the Conditions of Industrialization 4.0: Opportunities for Building in the Republic of Moldova”.

Pe data de 02.06.2023 s-a desfășurat cea de-a VIII-a Conferința Științifico-practică Information and Society, organizată de Vasyl Stus Donetsk National University, cu sediul în orașul Vinnytsia. unde post-doctoranda a prezentat lucrarea în cadrul ședinței plenare cu tema:” Prospects for SMEs in Moldova in a World of Revolutionary Change: Challenges and Opportunities”. În cadrul conferinței au fost discutate cele mai actuale tendințe, legate de digitalizarea, globalizarea și tendințele societății informaționale.

005