Activitatea "Hai să ne jucăm!" a derulat cu succes



Asociaţia „Prietenii Copiilor”, Asociaţia „Amici dei Bambini” Moldova şi Teatrul „Satiricus” I.L.Caragiale cu suportul Centrului Comercial Baby Hall şi Moldova Agroindbank a organizat în data de 17 ianuarie 2010, pentru  175 de copii a internatelor din or. Făleşti, Leova, Cărpineni, internatele nr. 2 şi 3 din or Chişinău, o sărbătoare cu genericul „Hai să ne jucăm!”.

Cu toate că sărbătorile de iarnă pline de surprize şi de îndeplinire a dorinţelor de către Moş Crăciun  au trecut, am păstrat acel fir al bucuriei şi zîmbetelor oferindu-le  în dar o vizită la Teatrul ,, Satiricus” I.L.Caragiale din capitală unde au avut parte de un minunat spectacol pentru copii; scenele vesele, actorii încărcaţi cu energie pozitivă care au adus pe feţele copiilor zîmbet şi o bună dispoziţie.

După spectacol a urmat un program ludico – distractiv, pentru toţi copiii şi educatorii veniţi la sărbătoare, organizat de către voluntarii Asociaţiei „Prietenii Copiilor”.

Programul a inclus multe jocuri distractive, concursuri la care au participat chiar şi adulţii, iar cei mai activi au primit mici surprize dulci.

Copii s-au alăturat îndemnului actorilor  „Hai să ne jucăm!”, deci în ora ce-a urmat s-au simţit samurai, banane, prune şi chiar s-au luat la întrecere, cine va face cele mai multe ouă, indeosebi s-au bucurat de  multicolorele baloane ce au fost lansate în sală de voluntari, pentru cîteva minute totul transformîndu-se într-o cîmpie de baloane jucăuşe.

Astfel, sărbătoarea ,,Hai să ne jucăm!” a avut un succes deosebit cu un impact pozitiv asupra tuturor celor prezenţi. Timp de două ore copii au răspindit zîmbete şi voie bună în sală, iar la final au primit cîte un mic cadou şi un pachet alimentar pregătit de către organizatori.