Fundația Soros-Moldova își exprimă recunoștința pentru abnegația de care dau dovadă angajații poliției în lupta cu răspândirea COVID-19 în Republica Moldova



Politia covidPoliția Republicii Moldova  a beneficiat din  partea  Fundației Soros – Moldova, de un lot de echipament de protecție și dezinfectant pentru dotarea unităților specializate de transport ale Poliției antrenate în activități de patrulare și reacționare operativă. 

Astfel, ieri, 30 martie, Inspectoratul General al Poliției a repartizat către subdiviziunile teritoriale și specializate, seturile standard ( dezinfectant pentru dispersare pe suprafețe, gel dezinfectant, șervețele umede pe bază de dezinfectant și mănuși medicale de protecție.

Cantitatea echipamenului de protecție asigură dotarea a 600 unități de transport pentru o perioadă de 7 zile.

Adresăm sincere mulțumiri și ne exprimăm recunoștința, deschiderea, atitudinea pro-activă și solidaritatea manifestată de Fundația  Soros-Moldova.

Vă asigurăm că suntem la datorie 24 din 24 de ore și  depunem  toate eforturile pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Inspectoratul General al Poliției multumește tuturor care susțin polițiștii în activitatea, deloc ușoară și declară deschiderea pentru eventuale inițiative similare menite să asigure securitatea polițiștilor aflați la datorie. 

  

Doar împreună vom reuși să ținem situația sub control și să diminuăm consecințele pericolului ce-l prezintă Covid-19.

Stați acasă!

Fiți responsabili!

 

http://politia.md/