"Prietenii Copiilor" a fost alaturi de copiii din sat. Cernoleuca de Sarbatorile de Pasti"



  Asociatia „Prietenii Copiilor" anunta incheierea

campaniei de colectare de fonduri

„Fii alaturi de copiii din s. Cernoleuca de Sfintele Sarbatori de Pasti".

În perioada de 21 martie - 14 aprilie in cadrul Centrului Comercial „Baby Hall", „Prietenii Copiilor" a desfasurat campania de colectare de fonduri „Fii alaturi de copiii din  s. Cernoleuca de Sfintele Sarbatori de Pasti". Aceasta a  avut menirea de a aduce lumina si caldura in sufletele copiilor orfani sau aflati intr-o situatie sociala deosebit de precara in ajunul Sfintelor Sarbatori de Pasti.

Campania a constat in vinderea unor lucrari confectionate de catre copiii din cadrul Casei de Copii din satul Cernoleuca. Din fondurile colectate au fost procurate dulciuri, jocuri, carti si materiale didactice, care au adus zimbete si multa bucurie in ajunul Sfintelor Sarbatori de Pasti.

Este plauzibil faptul ca multe persoane au reactionat la mesajul lansat in cadrul Campaniei donind acestor copii jocuri, hainute, carti si dulciuri.

La data de 15 aprilie echipa „Prietenii Copiilor" s-a deplasat in Cernoleuca pentru a aduce mult asteptatele cadouri. Copiii nu si-au putut inchipui o recompensa mai frumoasa pentru munca depusa de ei la cofectionarea lucrarilor. Fetele copiilor radiau de bucurie, recunostinta, curiozitate si nerabdare pentru a vedea continutul cadourilor primite.

Directorul si intregul staff a Casei de Copii si-au exprimat recunostinta pentru bucuria adusa copiilor, indeosebi pentru setul de materiale didactice care vor utilizate in activitatile lor ulterioare cu copiii.

 

„Nici un act de bunatate nu va fi irosit, nu conteaza cit de mic este!".

 

P.S.: Sincere multumiri: Centrului Comercial „Baby Hall", Alianata ONG-lor Active in Domeniul Protectiei Sociale a Copiilor si Familiei, voluntarei din Marea Britanie - Rachel Field si Domnului Alexandru Grosu.

.