"Ofera un joc de 1 iunie copiilor din satele defavorizate"



Asociatia „Prietenii Copiilor" lanseaza campania de colectare de fonduri „Ofera un joc de 1 iunie copiilor din satele defavorizate". 
„Toti copiii au dreptul la timp liber, joc si activitati recreative"
(art.31.1 Conventia ONU cu privire la Drepturile Copiilor)

Asociatia „Prietenii Copiilor" este o Organizatie Non-Guvernamentala constituita la 20 februarie 2002 ce activeaza in domeniul protectiei drepturilor copilului, pe teritoriul Republicii Moldova.

Misiunea Asociatiei este valorificarea educatiei non-formale si promovarea culturii jocului pentru dezvoltarea armonioasa a copilului.

Desi 1 iunie e sarbatoarea tuturor copiilor, multi dintre ei nu au posibilitatea de a se bucura deplin de magia acestui eveniment. De aceea, miercuri 18 martie 2009 Asociatia „Prietenii Copiilor" lanseaza campania de stringere de fonduri „Ofera un joc de 1 iunie copiilor din satele defavorizate".  În cadrul Centrului de Comert si Agrement Baby Hall si Centul Comercial Grand Hall vor fi instalate cite o boxa in care cei interesati vor avea posibilitatea de a face o mica donatie. Din resursele colectate vor fi procurate jocuri si jucarii pentru copii din gradinitele satelor Bobeica, Draguseni, Stolniceni si Chetris. La fel sunt binevenite si donatiile de jocuri care pot fi aduse atit in incinta Centrelor Comerciale cit si la adresa Asociatiei „Prietenii Copiilor".  Doritorii au posibilitatea de a darui personal copiilor aceste jucarii, impreuna cu echipa noastra de la Asociatia „Prietenii Copiilor".

  • Tu poti fi magicianul care aduce o sclipire de speranta si lumina in ochii acestor copii!
  • Tu poti face o schimbare in viata lor prin jucaria pe care o daruiesti din suflet!
  • Fii sigur ca copilul va simti caldura, zimbetul si inima mare pe care o ai!

 

Victoria Morozov

PR Manager

Asociatia "Prietenii Copiilor"