Consultarea rapoartelor de monitorizare privind politica de dezvoltare regională în Regiunile de Dezvoltare Nord, Centru și Sud



Contact-Cahul invită reprezentanții Agențiilor și Consiliilor de Dezvoltare Regională, ai Organizațiilor Societății Civile (OSC), Instituțiilor publice și private și cetățenii la consultarea rapoartelor de monitorizare privind politica de dezvoltare regională în Regiunile de Dezvoltare Nord, Centru și Sud.

Vă propunem spre consultare cele trei rapoarte de monitorizare privind politica de dezvoltare regională în Regiunile de Dezvoltare Nord, Centru și Sud. Așteptăm comentariile dumneavoastră la adresa contact_cahul@yahoo.com

Implicarea societății civile și a factorilor de decizie în dezvoltarea regională oferă oportunități echitabile pentru toți actorii, sporește gradul de participare a cetățenilor și OSC-urilor în viața comunității. Orice recomandare, sugestie și obiecție va fi luată în considerare, analizată și prezentată publicului.

Rapoartele de monitorizare au fost elaborate în cadrul proiectului ”Advocacy și mobilizare pentru o mai mare putere de acțiune și intervenție a OSC-urilor”, implementat de Centrul CONTACT-Cahul, cu suportul financiar al USAID oferit prin intermediul FHI 360, programul Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova.

Mai jos puteți accesa rapoartele:

  1. Raport de monitorizare privind politica de dezvoltare regională în Regiunea de Dezvoltare Nord;
  2. Raport de monitorizare privind politica de dezvoltare regională în Regiunea de Dezvoltare Centru;
  3. Raport de monitorizare privind politica de dezvoltare regională în Regiunea de Dezvoltare Sud.