Activitate outdoor în comuna Tuzara



DSCF51361O activitate inedită s-a desfășurat în comuna Tuzara, raionul Călărași. Pentru prima dată tinerii au participat la un eveniment de consolidare a echipei. Evenimentul a avut loc în aer liber, la data de 9 iunie 2013 și face parte din cadrul proiectului: „Tinerii din comuna Tuzara – promotori ai democrației durabile”, susținut de către Ambasada Statelor Unite ale Americii în cadrul Programului de Granturi pentru Democrație.

Mariana Țurcan și Viorica Mocanu – moderatorii activității outdoor au oferit participanților momente speciale însoțite de emoții pozitive. Țin să menționez că au fost prezenți și membrii administrației publice locale care alături de tinerii din diferite organizații și localități, s-au implicat activ în toate activitățile, iar vârsta diferită a fost doar un avantaj.

30 de persoane și-au demonstrat abilitățile de comunicare, lucru în echipă, formarea unor strategii în procesul de soluționare a situațiilor de criză, dar și de cunoașterea colegului și autocunoaștere. Toți au demonstrat deschidere și dorință de implicare, ingeniozitatea și simțul umorului atingând cote maxime. La finalul zilei tinerii erau deja o echipă consolidată care ulterior vor lucra împreună la elaborarea Strategiei locale pentru tineret.

Lilia LEVCO,

Coordonator de proiect