Evidență contabilă automatizată



În cadrul Proiectului ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA a lansat astăzi, Cursul de instruire avansată “Eficientizarea evidenţei contabile şi a managementului financiar prin implementarea programului specializat 1C Contabilitate”.

Curs_1C_CRT_DACIA_3

Cursul are o durată de 50 ore total și este structurat pe cinci modulele. Beneficiarii cursului sunt persoane tinere, din localitățile raionului Soroca, care au deja studii de contabilitate, dar nu cunosc să opereze cu Programul de contabilitate 1C, iar cursul îi v-a avantaja să-și păstreze locul de muncă sau să se angajeze la o întreprindere în calitate de contabil având aceste cunoștințe, inclusiv sunt și tineri antreprenori, care doresc să-și automatizeze evidența contabilă sau tineri care își planifică să-și lanseze propria afacere și vor să aplice din start un nivel mai avansat de evidență a afacerii.

Cursul de instruire avansată “Eficientizarea evidenţei contabile şi a managementului financiar prin implementarea programului specializat 1C Contabilitate” este realizat în cadrul Proiectului ”Locuri de muncă pentru tineri”, implementat la nivel național de Reprezentanța Winrock în Moldova, iar la nivel regional de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Proiectul este susținut financiar de către Fundația Argidius din Elveția.

Participarea la acest curs pentru tineri este gratuită, toate cheltuielile sunt suportate de Centrul DACIA din cadrul proiectului ”Locuri de muncă pentru tineri”.

Centrul DACIA, în același proiect planifică și alte instruiri avansate pentru domeniul antreprenorial pentru spori șansele tinerilor de a-și lansa sau consolida propriile afaceri, inclusiv pentru a stimula crearea locurilor noi de muncă.