5 ani împreună, 5 ani în acţiune!

5-ani-impreunaAstăzi, 14 aprilie, CIVIC.MD împlineşte 5 ani de activitate. Echipa portalului multumeşte tuturor prietenilor şi susţinătorilor pentru implicare şi activism civic.

De obicei zilele de naştere sunt un motiv de bucurie şi analiză a celor petrecute pe parcursul anului. Facînd o retrospectivă a activităţii, suntem bucuroşi să avem alături organizaţii active, tineri studioşi, receptivi, profesionişti devotaţi şi debutanţi. Pe măsura diversificării beneficiarilor, se diversifică şi oferta portalului. Ne place să corespundem aşteptărilor voastre remarcînd faptul că utilizatorii înregistraţi sunt gestionarii spaţiului pe care îl deţin iar atmosfera de pe www.civic.md este o reflectare a relaţiilor existente în societatea noastră.

Vă suntem la dispoziţie pentru contribuţia la maturizarea sectorului asociativ şi în plină pregătire de Sfintele sărbători de Paşte, vă dorim lumină în casă şi împlinire în activitate.

 


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.