Silvia RADU - gazda Primei Seri cu Antreprenori organizată de JCI Moldova



Preşedintele companiei Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A, Dna Silvia Radu care gestionează o afacere cu vînzări mai mari decît întreg bugetul capitalei,  la data de 8 decembrie 2011 a avut o întîlnire cu tineri antreprenori în cadrul proiectului “SERILE CU ANTREPRENORI” iniţiat de cea mai mare organizaţie internaţională de tineri antreprenori JCI (Junior Chamber International).

Prima Seară cu Antreprenori a fost organizată la sediul companiei, participanții fiind membrii JCI Moldova. Aceștia au avut inedita şi fascinanta ocazie de a învăţa din experienţa unei doamne de succes care a reuşit prin forțe proprii să devină președinte  “Red Union Fenosa” - o companie ce numără mai mult de 1000 de angajați.

Dna Silvia Radu cunoaşte activitatea întreprinderii în cele mai mici detalii. A venit în fruntea  Î.C.S. „RED UNION FENOSA” după o carieră ascendentă în cadrul companiei, și a devenit primul cetăţean al Republicii Moldova care a ajuns să conducă această companie, şi prima femeie promovată în funcţia respectivă.

“Atît succesul în afaceri cît şi succesul în viaţă se datorează abilităţilor de lider care combinate cu munca permanentă asupra propriei persoane, autoperfecţionarea fizică şi mentală generează un echilibru între viaţa personală şi cea profesională. Optimismul, autocontrolul, analiza lucrurilor fără implicare emoțională şi plăcerea primită din ceea ce fac sunt sursele cele mai importante de enegie” afirmă Dna Silvia Radu, gazda acestei seri, preşedintele „RED UNION FENOSA”.

De asemenea în cadrul acestei eveniment, participanţii au făcut o excursie prin întreprindere având posibilitatea de a comunica cu angajaţii companiei şi de a compara dispeceratele timpurilor sovietice cu sistemele de gestiune a companiei din prezent.

“Serile cu Antreprenori” reprezintă un proiect inedit, desfășurat în exclusivitate de către JCI Moldova pentru tinerii antreprenori – membri ai organizației. Scopul proiectului este de a crea oportunităţi pentru membrii JCI de a dialoga cu antreprenori de succes din Republica Moldova și nu numai.

MIU