18 organizaţii îşi vor elabora strategia de dezvoltare a Programului de Voluntariat



18 ONG din R. Moldova vor participa în perioada 29 – 30 iulie la atelierul “Planificarea strategică în cadrul Programului de Voluntariat”. Această instruire face parte din şirul de activităţi de dezvoltare a capacităţilor ONG în managementul eficient al voluntarilor pentru sporirea gradului de participare a cetăţenilor în activităţi de voluntariat.

Atelierul îşi propune elaborarea Strategiei şi Planului de acţiuni pentru Programele  de Voluntariat pe care le reprezintă Coordonatorii de voluntari din cadrul ONG beneficiare, pentru o abordare strategică a managementului voluntarilor în cadrul organizaţiei.

În cadrul atelierului urmează a fi elaborate analiza SWOT, analiza stakeholderilor, abordarea SMART, obiectivele şi planul de acţiuni pentru fiecare Program de Volutnariat în parte, în funcţie de specificul organizaţiei şi domeniul de activitate.

Atelierul “Planificarea strategică în cadrul Programului de Voluntariat” este parte integrantă a proiectului „Consolidarea capacităţilor ONG locale în elaborarea şi dezvoltarea unui Program de voluntariat” susţinut financiar de The Black Sea Trust a project of the German Marshall of the United States şi implementat de Asociaţia “Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV) în perioada februarie – decembrie 2010.


Îndosariat la:Managementul voluntarilor Tagged: ateliere voluntariat, Coordonator de voluntari, ONG de promovare a voluntariatului, voluntariat 


TDV Moldova