Creează sloganul pentru Festivalul Voluntarilor 2020 și câștigă premii

Distribuie prietenilor:


Nu contează cebanner concurs 1024x576 vârsta ai sau în ce domeniu activezi, dacă ești creativ/ă, ingenios/oasă, atunci acest concurs este pentru Tine.

Fundația pentru Educația Non-Formală invită toți doritorii să se înregistreze la concursul de slogane, iar unul dintre acestea va fi ales pentru a reprezenta „Festivalul Voluntarilor 2020”.

Criterii de apreciere:

  • reflectarea adecvată scopului festivalului voluntarilor – „ recunoașterea muncii şi meritelor voluntarilor, coordonatorilor de voluntari, instituțiilor gazdă a activității de voluntariat, organizațiilor și grupurilor de inițiativă ce desfășoară acțiuni de voluntariat, precum și companiilor private ce susțin acțiunile de voluntariat din Republica Moldova”;
  • limita de cuvinte – maxim 7 cuvinte;
  • concizia, claritatea și coerența;
  • creativitatea și originalitatea;
  • expresivitatea.

Detaliile despre Festival și alte informații găsiți pe pagina: http://fen.md/fv2020/

Pentru a participa este necesar să completezi formularul dat până la data de 13.09.2020: https://forms.gle/qYMLWaatETKFyWDF9

Organizatorii își rezervă dreptul de a alege câștigătorul, fără a utiliza sloganul în cadrul campaniei de promovare a evenimentului.

Fii parte a Festivalului Voluntarilor mai mult ca niciodată!

Proiectul „Festivalul Voluntarilor – 2020” este implementat de Fundația pentru Educația Non-Formală în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2020.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet