Eco-Răzeni lansează înregistrarea la sesiunile de instruire “De la zero la erou în cunoștințe digitale”, din cadrul proiectului Persp@ctive



PerspActive

Descoperă o lume a oportunităților cu proiectul Persp@ctive, prin intermediul căruia Asociația obștească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, își propune să instruiască și să abiliteze tinerii și tinerele (16 - 25 ani), din șase raioane ale Republicii Moldova (Florești, Fălești, Ialoveni, Hîncești, Cantemir și UTA Găgăuzia), subliniind importanța și dezvoltând competențe digitale și antreprenoriale pentru o integrare durabilă pe piața muncii. Prin intermediul atelierelor de instruire interactive și a ședințelor de consiliere specifică, în perioada iunie – decembrie 2024, dorim să creștem o generație de experți digitali, îndreptați spre succes, într-o lume care se schimbă rapid.

Îmbrățișează cu noi puterea transformatoare a alfabetizării digitale și mergi înainte cu încredere. Testează-ți îndemânarea digitală cu ajutorul componentei Persp@ctive Digit. Sesiunile noastre de instruire au ca scop să echipeze tinerii cu abilități necesare pentru a ajunge la succes, într-o piață a muncii din ce în ce mai digitalizată. Timp de cinci zile, prin module captivante de învățare și experiență practică, noi abilităm participanții să navigheze printre dificultățile realității digitale, sporindu-le adaptabilitatea și inovația.

Vino cu noi, în această călătorie, să creăm un viitor promițător prin puterea cunoștințelor digitale! Expediază prin email la office@ecorazeni.md un mesaj care să conțină următoarele infomații: nume, prenume, vârsta, localitatea și raionul de baștină, telefon de contact; după care noi te includem în lista participanților la activitățile proiectului (sesiuni de consiliere, ateliere de instruire, mentorat, stagii scurte de practică în companii, etc.). Pentru mai multe detalii ne poți contacta la numărul de telefon 026873325 sau urmărește-ne pe rețelele de socializare https://linktr.ee/ecorazeni

Menționăm că toate cheltuielile de participare la activitățile proiectului (transport, alimentare, materiale didactice, etc.) vor fi acoperite de Asociația obștească „Eco-Răzeni”.

Proiectul „Persp@ctive – Perspective îmbunătățite pe piața muncii prin acces la oportunități de dezvoltare a competențelor digitale și antreprenoriale pentru tinerii defavorizați din Republica Moldova și Ucraina” este implementat în perioada iunie 2023 - mai 2025, de către organizațiile partenere: itworks Personalservice (Austria), Narodna Dopomoha (Ucraina) și Asociația obștească “Eco-Răzeni” (Moldova), co-finanțat de Uniunea Europeană, prin intermediul Programului EU4Youth III (ENI/2021/423-431-01-0003).