Termen extins pentru înregistrarea la Școala de Vară „Democrația Aplicată” - 16 iunie 2024Termen extins pentru înregistrarea la Școala de Vară „Democrația Aplicată” - 16 iunie 2024

Ce este Școala de vară 2024 „Democrația aplicată”?

Este un eveniment ajuns la cea de-a șaptea ediție, organizat de Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM). Acesta are ca scop să sporească gradul de conștientizare și înțelegere a problemelor pe care le înfruntă Moldova în drumul său spre democrație și să încurajeze promovarea drepturilor omului, gândirea critică și activismul civic în rândul studenților și tinerilor profesioniști.

Ce oferă ediția actuală a școlii de vară?

  • În perioada 24 – 28 iunie 2024, vei avea parte de simulări de situații practice și exerciții interactive, dar și de vizite de studiu la instituții cheie, care contribuie la funcționarea proceselor democratice ale statului.
  • La finalul școlii vei avea posibilitatea să primești finanțare pentru micile proiecte pe care le vei implementa (singur/ă sau împreună cu echipa): cercetare, studiu, rezumat politic, advocacy sau altele. La fel, toți participanții/toate participantele vor primi și un certificat de participare.
  • Vei face parte din rețeaua alumni a școlii de vară.

Participarea la Școala de Vară „Democrația Aplicată” este gratuită!

Cum să te înregistrezi?

Completează formularul de înregistrare disponibil AICI (în limbile română și rusă) până pe 16 iunie 2024!

Important:

Mai multe detalii despre Școala de vară 2024 „Democrația aplicată” sunt disponibile aici.