Centrul CONTACT anunță programul de consultații gratuite pentru ONG-uri



Dragi colegi și colege, echipe de ONG, suntem bucuroși să anunțăm lansarea programului de consultații gratuite pentru ONG-urile, desfășurat de centrul CONTACT, cu suportul financiar al Suediei.

Consultațiile se vor oferi în 3 domenii:

  • Dezvoltare organizațională, care include, dar nu se rezumă la: înregistrare și re-înregistrarea organizației, ajustarea documentelor statutare, elaborarea politici și proceduri organizaționale obligatorii, elaborare rapoartelor anuale, comunicare și promovarea organizației, voluntariat și obținerea statutului de instituție gazdă, management organizațional, monitorizare și evaluare, planificare organizațională etc;
  • Management financiar, care include, dar nu se rezumă la: elaborare de rapoarte contabile anuale, darea de seamă pe venit, contracte de angajare, politici contabile, buget financiar consolidat, planificare financiară etc.
  • Etica organizațională, care include, dar nu se rezumă la - elaborarea sau ajustarea Regulilor de etică și conduită în activitatea ONG-urilor etc;

Organizațiile interesate se pot înregistra la maxim 2 consultații, cu subiecte diferite. Consultațiile vor fi oferite în format online, prin platforma Zoom.

După înregistrare, expertul/a va contacta organizația la e-mailul indicat în formularul de înregistrare, pentru a stabili data și ora ședinței.

ATENȚIE! Consultațiile vor fi oferite doar pe parcursul lunii iunie 2024.

Pentru înregistrare la consultații, accesați link-ul și completați formularul: https://forms.gle/DgxnWq1JsWrfu4FP9

Grăbește-te, locurile și timpul este limitat!

Pentru  informații suplimentare ne puteți contacta la email-ul: info.ong.contact@gmail.com sau telefonic: Anișoara Bezărău, 068093861 – coordonator program, Centrul CONTACT.