Eveniment de instruire „Sport pentru Dezvoltare” destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani care sunt în căutarea unor oportunități de angajare. 



Eveniment

Dragi tineri și tinere,

Avem plăcerea de a vă invita la evenimentul de instruire  „Sport pentru Dezvoltare” organizat de Agenția de Cooperare Germană (GIZ Moldova) , în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM),

destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani care sunt în căutarea unor oportunități de angajare. 

Evenimentul se va desfășura în perioada 4 - 6 iunie, la Chișinău, și va include un program dinamic, conceput pentru a vă îmbunătăți atât abilitățile fizice, cât și cele vocaționale:

Participanții vor beneficia de alimentație și rambursarea cheltuielilor de transport. Toate costurile sunt acoperite de GIZ Moldova. 

✅ Sesiunile de dimineață, ora 9.00 - 12.00: Participați la diverse activități sportive menite să promoveze spiritul de echipă, disciplina și bunăstarea fizică.

✅ Sesiunile de după-amiază, ora 13.00-16.30: Beneficiați de sesiuni de consiliere vocațională unde veți primi sfaturi despre oportunitățile de carieră, redactarea CV-ului, tehnici de interviu și multe altele.

✅Eveniment de premiere cu diplome și cadouri

Acest eveniment este o oportunitate excelentă de a dezvolta noi abilități, de a stabili conexiuni valoroase și de a vă apropia de obiectivele voastre profesionale. 

Pentru mai multe detalii și pentru a vă înregistra, vă rugăm să o contactați Centrul Media pentru Tineri, cmt@cmt.md  sau la numărul de telefon: 079955433

 www.tineri.md