Conectarea Empatică cu ceilalți online



La data de 22 februarie 2023 la ora 19:00 echipa Pagina Psihologului vă invită să vă „măsurați” cunoștințele despre relații ce conectează, empatie, autenticitate și teoriile „corecte” despre relaționare armonioasă într-un quiz intuitiv ONLINE, cu participare gratuită

Formular de înscriere aici:  https://forms.gle/SPMLCKuDWKJnJcK18


Acest eveniment este, în primul rând, pentru persoanele ce au nevoie de aventură, cunoștințe, dezvoltare, comunitate și provocări.

Evenimentul reprezintă un concept nonformal de a face cunoștință cu unele teorii ce se referă la relaționarea cu alții, cu sine și rolul emoțiilor, nevoilor și a intențiilor în crearea unei conexiuni. În mare parte, întrebările și răspunsurile se vor referi la conceptele lui Marshall Rosenberg. De aceea, puteți să vă antrenați în prealabil și ne-am bucura să avem un timp comun de discuții nu doar „goana” după primul loc 

De se numește quizz?
Deoarece în cadrul sesiunii participanții chiar vor parcurge un quiz din 10 întrebări. La fiecare întrebare vor fi reflecții și discuții de elucidare. Deci va fi o combinație dintre aventură, provocare, cunoaștere, reflecție, deducție, ascultare și prezență.
Sesiunea se va desfășura prin intermediul renumitei aplicații Zoom.

Care este scopul nostru?
Scopul nostru este de a promova principiile comunicării nonviolente, aspecte armonioase ale relaționării autentice și armonioase și dorința de a contribui la bunăstarea vieții altora.
La fel, ne dorim să adunăm o comunitate ce rezonează cu nevoile noastre de contribuție, aventură, dezvoltare, prezență, conectare și comunicare ce presupune siguranță.

 Persoanele ce s-au regăsit în informația de mai sus se pot înscrie până la data de 21 februarie 2023 accesând linkul de mai jos, apoi vom reveni cu un mesaj cu informații adăugătoare și linkul de conectare.
 https://forms.gle/SPMLCKuDWKJnJcK18

Cine sunt facilitatorii?
Didenco Andrei - Psiholog, trainer educație nonformală, facilitator comunicare nonviolentă
Pinzari Olga - Masterand psihologia sănătății, trainer în educație nonformală, facilitator comunicare nonviolentă.