Aplică la Școala Organizatorului Comunitar

  

SOC 2

Ce reprezintă ȘOC?

Școala Organizatorului Comunitar (ȘOC) este un program de instruire în organizare comunitară pentru activiști și cetățeni cu inițiativă care doresc să organizeze activitatea unui grup civic și să contribuie la rezolvarea problemelor locale prin comunicare cu autoritățile publice locale și centrale.

Ne propunem să organizăm instruiri periodice în format online pentru circa 18-20 activiști, timp de 4 luni, în perioada mai-august 2021, în care vor fi abordate principiile generale ale organizării comunitare, dar și exerciții practice. Instruirile vor fi gratuite.

Fiecare instruire va avea durata de circa 1.5 ore, organizate nu mai frecvent de o dată la două săptămâni. Ca rezultat al ȘOC, participanții vor avea un set de cunoștințe și deprinderi necesare pentru a asigura funcționarea unui grup civic care va interacționa cu autoritățile publice locale.

Participanții trebuie să întrunească următoarele cerințe:

- Competențe de comunicare și lucru în echipă

- Responsabilitate și spirit de inițiativă

- Deschidere spre interacțiune cu autoritățile publice locale

Cum aplici?

Pentru a te înscrie, te invităm să completezi FORMULARUL ONLINE.  Înscrierea se face până la data de 10 mai 2021, ora 22:00.

Persoanele selectate vor fi contactate de către organizatori.

Informații suplimentare:

Pentru detalii suplimentare contactați-ne la numărul 060599921 sau adresa puneumarul@gmail.com

Alte articole:

Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.