Workshop: How to Implement a GYSD Project Tied to Your Curriculum

AH LOGO CHISINAU 1

Sunteți profesor EFL din Republica Moldova? Ați fi interesat să vă implicați studenții în celebrarea ediției 2021 GYSD din martie - aprilie? Doriți să primiți un certificat cu o valoare de 5 credite?


America House vă invită să participați la un Workshop Facebook Live cu expertul dr. Munca-Aftenev Daniela, care coordonează inițiativele GYSD în toată Moldova din 2017. Veți învăța cum să planificați, să implementați și să evaluați un proiect de implicare civică integrat în programul dvs. de învățământ. .
Înscrieți-vă până pe 12 martie, ora 15:00 : https://forms.gle/vuFsw8ohvhNP5Bm97 . 

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.