Global Youth Service Day Project for Moldovan Educators

AH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău invită școlile din toată Moldova, reprezentate de profesori EFL, să se înscrie pentru a participa la ediția 2021 a Zilei Serviciului Global pentru Tineret: https://leadasap.ysa.org/ .

Vă vom ghida, pas cu pas, și vă vom ajuta să organizați o activitate de implicare civică în orașul, satul sau regiunea dvs., chiar dacă vă aflați în carantină, împreună cu alte mii de școli din întreaga lume.

Aruncați o privire peste câteva proiecte inspirate organizate în trecut: https://globalyouthservicedaymoldova.weebly.com/activities.html?fbclid=IwAR3tctUbU4dh9d4tPP12I_nuNiylXukNpUYgBaCyYsTWGVh2LDaIaA7djDE . Participanții vor primi certificate în valoare de 5 credite (150 de ore de implicare).

Cine poate participa?

Orice profesor EFL și echipa / școala sa. Studenții de toate vârstele sunt invitați să participe, sub îndrumarea profesorilor lor din treptele primare, secundare, liceu.

Cum poți participa?

Înregistrați-vă școala aici: https://forms.gle/6j8euzV2fVMXTRFW9 . Urmați instrucțiunile pe care le vom trimite prin e-mail. Organizați o activitate de implicare civică cu elevii dvs.

Publică rezultatele activității tale pe pagina de Facebook America House.

Obțineți un certificat de participare de la America House (proiect național, 150 de ore, 5 credite).

Când va fi implementat proiectul?

10 - 17 martie: Înscrierea participanților

18 - 25 martie: Prezentări ale echipei și învățarea despre Ziua Serviciului Global pentru Tineret

26 martie - 2 aprilie: atribuirea primei echipe - Aflați despre nevoile comunității dvs. prin sondaje, interviuri, discuții de grup

3-10 aprilie: pe baza problemelor identificate în comunitatea dvs., creați un plan de acțiune

5-11 aprilie: planificați-vă activitatea de implicare civică, găsiți parteneri și resurse, atribuiți sarcini fiecărui membru al echipei dvs.

12-25 aprilie: Timp de acțiune! Implementați-vă activitatea, implicați comunitatea, faceți fotografii și colectați feedback de la beneficiari.

26-30 aprilie: Informare și raportare

Haideți să celebrăm împreună ediția 2021 a GYSD!

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.