”Protecția mediului, schimbări climatice, aspecte de gender și managementul proiectelor de mediu”

Distribuie prietenilor:Centrul Național de Mediu organizează în perioada de 22 - 26 februarie, a III-a ediție a cursului de instruire ”Protecția mediului, schimbări climatice, aspecte de gender și managementul proiectelor de mediu” pentru ONG-urile interesate din Republica Moldova.

Cursul de instruire va fi compus din 4 module:
- Mediul,
- Schimbări climatice,
- Gender în aspecte de mediu,
- Elaborarea și implementarea proiectelor de mediu.

Modulul de mediu va cuprinde informația cu privire la prioritățile în domeniul mediului, referințe la cadrul legislativ, informație cu privire la politici și strategii în domeniu, obligațiunile Republicii Moldova din cadrul Acordului de Asociere cu privire la protecția mediului și schimbări climatice și acțiunile posibile, ce pot fi inițiate de ONG-urile pentru a îmbunătăți politicile din acest domeniu și pentru a îmbunătăți situația ecologică din țară.

Modulul privind schimbările climatice se va referi la cadrul strategic din domeniul schimbărilor climatice, obligațiunile diferitelor sectoare economice de adaptare la schimbările climatice și acțiunile posibile ale ONG-urilor pentru atenuarea efectelor schimbărilor climatice.

Modulul cu privire la aspectele de gender în domeniul mediului va descrie cum să respectăm egalitatea de gen în acțiunile pe care le desfășurăm din domeniul mediului și schimbărilor climatice.

Modulul - Managementul proiectelor de mediu, va oferi mai multă informație cu privire la elaborarea și implementarea proiectelor de mediu și proiectelor din domeniul schimbărilor climatice.

Cursul va fi organizat online, în perioada 22 - 26 februarie între orele 10:00 și16:30.


Doritorii de a participa la acest curs sunt rugați să expedieze un e-mail de confirmare cu datele de contact la adresa [email protected] sau să completeze formularul de mai jos până la 19 februarie 2021.
https://bit.ly/3cXoszn 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.