How to apply for the Fulbright Teaching Excellence and Achievement Program?

Distribuie prietenilor:AH LOGO CHISINAU 1

Ambasada SUA în Moldova a anunțat deschiderea aplicărilor pentru programul Fulbright pentru excelență și realizare didactică 2021-2022 (Fulbright TEA)! Programul Fulbright TEA va aduce profesori internaționali de nivel secundar în Statele Unite pentru un program de șase săptămâni pentru a susține seminarii academice de dezvoltare profesională la o universitate gazdă și pentru a observa și a împărtăși expertiza lor cu profesorii și studenții de la universitatea gazdă și la nivel local. Profesorii sunt încurajați să participe la programul Fulbright TEA pe baza experienței lor educaționale și profesionale, dar și a pregătirii academice.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Programul Fulbright TEA, America House Chișinău vă invită la un seminar web pe 9 februarie începând cu orele 16:00 împreună cu Victoria Ghelbet - Asistent Afaceri Culturale, Ambasada SUA, Moldova, care vă va îndruma cu privire la modul de aplicare la program și vă va răspunde la toate întrebările.

Termenul limită pentru a aplica la program este 1 martie 2021.

Link-ul evenimentului pe FB: https://fb.me/e/3seqB11SC


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.