„Effective and Engaging Television News Production” – instruire pentru jurnaliști

Distribuie prietenilor:Centrul de instruire continuă al IP Compania „Teleradio-Moldova” invită producătorii, reporterii, editorii și echipele de producție de știri la o sesiune de instruire dedicată producției TV.

Trainingul va fi susținut de Mary Theresa Rogus – producător cu peste 20 de ani de experiență, conferențiar universitar la Școala de jurnalism E.W. Scripps de la Universitatea Ohio, Statele Unite ale Americii, deținătoarea premiului Asociației pentru Educație în Jurnalism și Comunicare Mass-media.

Pe durata atelierului de 4 zile veți învăța să parcurgeți pași importanți în vederea producerii de programe de știri eficiente și captivante. Vor fi puse în discuție o multitudine de subiecte, printre care:

  • Producția de știri TV eficientă și captivantă;

  • Cunoașterea audienței și producerea conținutului relevant;

  • Instrumente care facilitează producția știrilor TV;

  • Realizarea istoriilor cu personaje interesante versus raportarea despre fapte;

  • Asocierea conținutului cu imagini reprezentative;

  • Captarea atenției vizuale a publicului.

Trainingul se desfășoară în cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media professionals” finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinăi și implementat de IP Compania „Teleradio-Moldova”.


Perioada desfășurării: 23-26 februarie 2021;

Locul desfășurării: platforma online Zoom;

Pentru a primi linkul de acces la training, doritorii sunt rugați să lase un mesaj la adresa de email [email protected] sau pe pagina de Facebook a Centrului de instruire continuă cu mențiunea „Vreau să particip la trainingul Effective and Engaging Television News Production”.

Termenul limită pentru aplicare: 19.02.2021


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.