Seminarul online: "Promovarea drepturilor omului și explorarea istoriei evreiești prin intermediul mass-mediei digitale"

Distribuie prietenilor:


Echipa TransHistory invită profesorii și reprezentanții ONG-urilor din Republica Moldova și România la prezentarea oficială a Ghidului Audio Chișinău de către Centropa și organizațiile sale partenere din Moldova și Germania. Anterior, am introdus ghidul și suntem recunoscători că profesorii îl apreciază și îl folosesc activ în procesul de educație. De aceea, vrem să organizăm un seminar de instruire online de două zile (2x 2,5 ore) cu o mulțime de comori ascunse pentru 35 de profesori. Limbile conferinței vor fi rusă, română și engleză (se va oferi interpretare simultană).

De ce puteți beneficia la seminarul online cu titlul: „ Promovarea drepturilor omului și explorarea istoriei evreiilor prin intermediul mass-mediei digitale ”. - prelegere și atelier de Sergiu Musteata (Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”) - un atelier interactiv despre romane grafice în Educația Holocaustului de către Horatiu Suciu, profesor de istorie din Lugoj, România; - o prezentare a lui Victor Gurevich, profesor de istorie din Israel, despre modul de utilizare a filmelor Centropa pentru educarea drepturilor omului; - o piață de idei în care profesorii din Moldova și România prezintă exemple de bune practici de utilizare a Centropa în clasă; - un proiect de film de bună practică pentru studenți din Chișinău, inclusiv întrebări și răspunsuri cu studenții.

Datele selectate sunt 4 și 11 decembrie, vă rugăm să completați formularul de înregistrare de mai jos până pe 27 noiembrie 2020 - bit.ly/3o20tkv

Programul TransHistory este susținut de Fundația Konrad Adenauer și este organizat în cooperare cu EcoVisio, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și Asociația Națională a Tinerilor Istorici din Moldova.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet