Oportunități de dezvoltare pentru tinerii din Chișinău oferite de America House

Distribuie prietenilor: 

 

AH LOGO CHISINAU 1

 

De Ziua Națională a Tineretului Centrul Municipal de Tinert Chisinau lanseaza o Săptămână de activități de la care nu vei putea să lipsești!

America House Chisinau, partener CMTC te invită să cunoști mai multe detalii despre centrul cultural American inaugurat de mai bine de un an în Moldova. La fel, vom discuta despre oportunități, evenimente si activități organizate de AH Chisinau dedicate atât studenților și tinerilor, cât si profesorilor si părinților.

În cadrul evenimentului veți afla mai multe detalii de la Nata Andreev- coordonotoare American Spaces Moldova despre oportunitățile de voluntariat în cadrul centrului, Daniela Munca-Aftenev-coordonatoarea Centrului American de Resurse „America House Chișinău”, va discuta despre porgramele în limba engleză la care poți avea acces, Daniela Lungu- managerul de programe la AH Chișinău va vorbi despre evenimentele și programele centrului cultural. La fel ne puteți adresa întrebări. Evenimentul va fi moderat de Mihaela Popescu, care va oferi detalii despre campurile organizate de America House Chișinău.

Vă așteptăm cu drag în ONLINE marți 10 noiembrie începând cu orele 16:00!

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/2826963834216190


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.