MOOC: Classroom Management for Beginning and Seasoned Teachers

Distribuie prietenilor:AH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău a pregătit o sesiune specială de seminare online pentru profesori, tineri profesioniști, dar și pentru toți cei interesați de dezvoltarea capacităților manageriale cu privire la clasele de elevi. Seminarele sunt destinate în special pentru profesorii începători și pentru cei cu experiență profesională.

Gestionarea eficientă a clasei de elevi este o necesitate absolută în formarea profesorului ca educator eficient și care are un impact asupra succesului elevilor.

De ce este importantă relația profesor-elev? Care sunt cele mai bune modalități de a spori implicarea elevilor în clasă? Care sunt tehnicile de comunicare eficientă? Participați la un MOOC pregătit de America House pentru a găsi răspunsurile la aceste întrebări.

Împreună cu Consuelo Maria Johnson, veți:

  1. Identifica strategiile de gestionare a clasei.
  2. Afla cum să evaluați eficacitatea fiecărei strategii.
  3. Afla cum să vă îmbunătățiți relația cu elevii.

Consuelo Maria Johnson a obținut diplomă în administrarea afacerilor de la James Sprunt Community College, o diplomă de licență de la Universitatea Grand Canyon în educație elementară cu accent pe matematică și, de asemenea, a obținut un master în curriculum și instrucțiuni: tehnologie, un master în TESOL și un master în educație specială de la Universitatea Grand Canyon din Phoenix, Arizona. A lucrat în sistemul școlar la E. E. Smith.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/3448368078577862/

Link pentru inregistrare: https://forms.gle/4s73HuKZffFQdajK6


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.