Workshop Oferirea primului ajutor în situații extreme - informații de bază,VITAL de necesare!

Distribuie prietenilor:Pentru că ne gândim la tine și ne pasă, ți-am pregătit un atelier care îți Vor facilita activitatea pe care o desfășori și îți Vor asigura o interacțiune mai eficientă cu membrii comunității tale!

Pe 10 noiembrie, de la 16:00-18:00, pe Zoom, ne dăm întâlnire la atelierul:

Oferirea primului ajutor în situații extreme - informații de bază,VITAL de necesare!

3

Aplicarea imediată și corectă a tehnicilor de prim-ajutor poate fi, de multe ori, decisivă pentru viața celuilalt. În acest sens, ne propunem să te ajutăm, ca mai apoi să poți și tu să ajuți. A ști să acordăm primul ajutor poate salva viața celor dragi sau a unui necunoscut. Statisticile arată că, de multe ori, o persoană poate muri din cauza că nu i-a fost acordat primul ajutor la timp. Vom învăța împreună cum putem fi eficienți în cazul unor incidente sau accidente; care sunt datele importante pentru operatorii 112 atunci când avem nevoie de ajutor; Masajul cardiac; Traume la domiciliu,etc.

Toate acestea sub ghidarea expertei Bagrin Silvia - membră a comisiei de formare a voluntarilor, și a comisiei prezidiului sanitare.

Instruirea va fi livrată în limba română.

Dacă nu ai reușit să te înregistrezi, o poți face la linkul de mai jos:

https://forms.gle/cZMDCDHQm6kusydCA

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.