Training „Formatele produsului mediatic: tendințe moderne în mass-media” pentru jurnaliști

Distribuie prietenilor:Producătorii, editorii, reporterii, prezentatorii, și managerii de producție din Republica Moldova sunt invitați la un training dedicat formatelor contentului media organizat de către Centrul de instruire continuă al TRM.

Training-ul se va desfășura în perioada 18 – 20 noiembrie 2020 și va fi susținut de către experții internaționali Liutauras Elkimavičius – Lector la Universitatea din Vilnius, facultatea Comunicare și Dainius Radzevičius – președintele Uniunii jurnaliștilor din Lituania.

Pe durata training-ului:

  • Veți studia despre industria formatelor TV;
  • Vă veți aprofunda cunoștințele în legătură cu formatele showurilor TV și tendințele moderne;
  • Veți cunoaște secrete profesionale despre lucrul în echipă;
  • Veți acumula cunoștințe despre PR și marketing.

Trainingul va avea loc online, utilizând platforma Zoom. Pentru a participa, aveți nevoie de acces la Internet și un dispozitiv cu microfon și cameră video. Este de preferat să folosiți un laptop/desktop pentru a permite realizarea activităților practice, a exercițiilor și o mai mare interactivitate între participanți.

Doritorii de a participa la training sunt rugați să transmită CV-ul la adresa: coordonator.cic@trm.md până la 15.11.2020.

Training-ul se desfășoară în cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media professionals”, finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și implementat de IPNA Compania „Teleradio-Moldova”.

Pentru informații suplimentate apelați 022406987.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.