Dezvoltă-ți afacerea cu BusinessCool - Accelerator de Antreprenoriat Social

Distribuie prietenilor:


SE Accelerator civic post

📣 EcoVisio lansează Acceleratorul ”BusinessCool” pentru Antreprenoriat Social - un program destinat antreprenorilor locali, care practică activităţi economice cu impact social sau de mediu pozitiv, care doresc să-şi sporească abilităţile în domeniul antreprenorial, pentru asigurarea dezvoltării și gestionării eficiente a afacerii. 

📅 Programul se va desfășura în perioada martie – septembrie 2020.

▶ Acceleratorul va fi lansat cu un Atelier de inițiere de 3 zile (13 - 15 martie 2020), focusat pe instrumente de diagnosticare și de dezvoltare a afacerii, combinat cu o vizită de studiu la EcoVillage Moldova - o comunitate ecologică în evoluție organică din satul Rîșcova.

⏩ Ulterior, în cadrul programului vor fi furnizate o serie de traininguri tematice, vizite de studiu, sesiuni de coaching în grup și de mentorat individual. Participanții vor avea oportunitatea de a participa în cadrul unui concurs de microgranturi pentru implementarea unei inițiative individuale de dezvoltare a propriei afaceri. 

⏩ În paralel, în cadrul programului va fi dezvoltată o 💻 platformă online pentru promovarea afacerilor și inițiativelor sociale locale.

✅ Programul de accelerare este destinat pentru fondatori de mici afaceri și membrii echipei acestora, care desfășoară o activitate antreprenorială cu impact ecologic sau social pozitiv și doresc să-și dezvolte afacerea.

📝 Pentru participarea în cadrul Acceleratorului vă invităm să completați FORMULARUL DE APLICARE până pe data de 08.03.2020, 23:59.

☎ Participanții selectați vor fi anunțați prin telefon și email până la data de 10.03.2020.

❗ Mai multe detalii privind programul și criteriile de eligibilitate pentru participanți găsiți aici.

---

❓❗ Pentru orice întrebări, puteți contacta coordonatorul programului: Tatiana Bogaci, 079801012, tatiana.bogaci@ecovisio.org

---

Acceleratorul ”BusinessCool” pentru Antreprenoriat Social este implementat de EcoVisio cu suport din partea EFSE Entrepreneurship Academy, finanțat prin inițiativa EU4Business a Uniunii Europene, și din partea Fundația LED Moldova (Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein)


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet