Școala paternității

Distribuie prietenilor:A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE are deosebita plăcere de a invita reprezentanții Centrelor de Resurse pentru Tineret din Republica Moldova , în perioada 3-4 aprilie 2020, să participe la cursul de formare, implementat în cadrul proiectului Școala paternității”, finanțat de Fundația OAK prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului „Abordarea violenței domestice în Republica Moldova”.

Obiectivul principal al proiectului vizează crearea și asigurarea accesului la educația de promovare și partajare a bunelor practici de îngrijire a copiilor pentru persoanele tinere de gen masculin din Republica Moldova în contextul implementării Strategiei de Comunicare pentru Schimbarea Socială și de Comportament: Primii Pași Necesari pentru a Preveni Violența Bazată pe Gen în Republica Moldova (CSSC).

ȘCOALA PATERNITĂȚII este destinată reprezentanților din cadrul Centrelor de resurse pentru Tineret din Republica Moldova și are menirea să ofere suport în cunoașterea și conștientizarea paternității, sarcinilor familiale și a responsabilităților de îngrijire a copilului cu respectarea egalității de gen, coparticiparea la îngrijirea copiilor precum și promovarea normelor de gen corespunzătoare.

Detaliile privind locul evenimentului vor fi ulterior remise către persoanele care au confirmat participarea.

Cheltuielile ce țin de cazare, alimentație și transport sunt asigurate.

Numărul locurilor este limitat! Vom ține cont de principiul „Primul venit-primul servit!”.

Vă rugăm să confirmați participarea prin e-mail la: prinsan@hotmail.com  cu indicarea numelui/prenumelui/denumirea CRT/telefon și/sau e-mail pînă pe data de 13.03.2020

DETALII: https://prinsan.files.wordpress.com/2020/02/invitatie.pdf

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.