Atelier de Scriere de Proiecte pentru Organizaţii de Tineret

Distribuie prietenilor:În atenţia Organizațiior de Tineret din Republica Moldova!

Vă informăm că Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova a lansat Concursul de înscriere în Programul anual de granturi pentru organizaţiile de tineret (https://www.civic.md/index.php?option=com_content&view=article&catid=21&id=50134).

Pentru a contribui la calitatea aplicaţiilor de proiect a organizaţiilor de tineret din Republica Moldova, Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" invită doritorii de a se înscrie la Atelierul de Scriere de Proiecte pentru Concursul de granturi în domeniul tineret.

Dacă aveţi o ideie de proiect şi doriţi să lucraţi asupra descrierii aplicaţiei de grant, Vă invităm să participanţi, în perioada 10-11 ianuarie 2020, la Atelierul de Scriere de Proiecte, ce va avea loc în incinta oficiului Institutului de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" (mun. Chişinău, str. Doina şi Ion Aldea-Teodorovici 10/2).

Luând în considerare că numărul de locuri este limitat, selectarea organizațiilor se va face în baza Formularului de aplicare (https://forms.gle/8oWDjX1XfvzLQ7nr5).

ATENŢIE: Activitatea realizată nu are acoperire financiară, respectiv cheltuielile de transport, cazare şi alimentare vor fi suportate de către participanţi!

Termenul limită de aplicare: 9 Ianuarie 2020, ora 15:00


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.