Apel Propuneri de Proiecte GEF SGP Moldova

Distribuie prietenilor:


Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de  UNDP Moldova, lansează azi, 21 septembrie 2020, un nou Apel de Propuneri de Proiecte.

Organizațiile non-guvernamentale pot obține granturi în valoare de până la 50 000 dolari SUA pentru implementarea proiectelor în următoarele domenii:

✅ Conservarea bazată pe comunitate a ecosistemelor și a speciilor amenințate;

✅ Co-beneficiile de acces la sistemul energetic cu emisii reduse de carbon;

✅ Managementul substanțelor chimice și gestionarea deșeurilor;

✅ Catalizarea soluțiilor urbane durabile;

✅ Adaptarea bazată pe comunitate.

ONG-ul trebuie să identifice și să asigure o cofinanțare la un nivel de cel puțin 50% din costurile totale ale proiectului. Cofinanțarea se face 25% în numerar și 25% în natură (voluntariat, bunuri, etc.)

Setul de documente va fi prezentat electronic la adresa denis.parea@undp.org, indicându-se în subiectul mesajului: „GEF SGP, Grant Tematic 2020, [denumirea ONG-ului aplicant]”.

Condițiile detaliate de participare pot fi accesate pe pagina web a programului: http://www.sgpmoldova.org/ro/news_item/130.

Pe 22 și 29 septembrie 2020 vor fi organizate sesiuni de informare. Doritorii de a participa sunt rugați să se înregistreze în prealabil accesând acest formular https://forms.gle/DSrJ9SFojvJHDKq39

‼️Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte este 31 octombrie 2020, 23:59 (GMT +2).Anunt

Pentru orice informație adițională cu privire la program, contactați: Denis Parea, Coordonator Național GEF SGP Moldova, denis.parea@undp.org, tel. (+373) 22 839-876, mob. 0 686 86 777.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet