Granturi europene în valoare de până la 60 000 de euro pentru producție audiovizuală

Distribuie prietenilor:


Programul Uniunii Europene „Măsuri de Promovare a Încrederii” lansează un concurs de acordare a cel puțin 20 de granturi cu valoarea de la 1 000 de euro până la 60 000 de euro pentru instituții mass-media, case de producție, ONG-uri sau asociații de media.

Acestea sunt invitate să depună propuneri de proiect pentru crearea conținutului audiovizual care va contribui la sporirea încrederii între locuitorii ambelor maluri ale râului Nistru.

Este încurajată colaborarea între instituții media și case de producție de pe diferite maluri și folosirea inovațiilor.

Finanțarea va fi disponibilă sub formă de granturi pentru producția de materiale audio-vizuale.

Entitățile care vor înainta propunerea de proiect sunt libere să decidă formatul (documentare, știri, reportaje, podcasturi, interviuri, talk-show-uri, etc.), periodicitatea și tematica produsului elaborat, dar se vor asigura că acesta este apolitic.

Co-producțiile ar trebui să promoveze încrederea, toleranța, respectul și înțelegerea nevoilor locuitorilor celor două maluri, precum și să contribuie la eliminarea stereotipurilor negative.

Pentru sporirea calității produselor și asigurarea dimensiunii de consolidare a încrederii, partenerii de implementare a proiectelor vor beneficia de asistență tehnică din partea unor profesioniști care colaborează cu televiziune publice multiculturale europene.

Propunerile de proiect pot fi depuse până în decembrie 2020 (concursul va fi activ până la epuizarea fondurilor), iar termenul limită pentru implementarea lor este iulie 2021.

Detalii despre condițiile de participare la concurs, precum și despre modul de pregătire și depunere a dosarului puteți găsi aici.

Pentru informații suplimentare o puteți contacta pe Irina Perciun, specialistă Proiecte Media, la numărul de telefon 069120234 sau la adresa de email irina.perciun@undp.org.

Programul Uniunii Europene „Măsuri de Promovare a încrederii”, implementat de PNUD, contribuie la consolidarea încrederii între locuitorii de pe ambele maluri ale râului Nistru, prin implicarea lor în proiecte comune de dezvoltare.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet