Dezvoltarea abilităților de implicare civică după modelul american YSA



În atenția cadrelor didactice, America House invită diriginții și profesorii care predau disciplina dezvoltare personală să participe la programul „Dezvoltarea abilităților de implicare civică” bazat pe modelul american Youth Service America (YSA).

Acest program interactiv are ca scop echiparea profesorilor cu cunoștințe practice despre angajamentul civic, oferindu-le oportunitatea de a concepe și participa în proiecte civice de impact.

Profesorii vor discuta despre activitățile civice în sprijinul comunității, educație pentru dezvoltarea comunității, subliniind importanța învățării prin participare civică în dezvoltarea abilităților de implicare civică. Participanții se vor familiariza cu platforma Youth Service America (YSA), vor afla despre impactul său global, a misiunii și a programelor sale. Participanții vor identifica oportunități de implicare, cum ar fi participarea la Ziua implicării tineretului în serviciul comunității (Youth Service Day), sau inițierea propriilor proiecte civice.

La finalul sesiunii, participanții vor dispune de abilitățile cheie necesare pentru implicarea elevilor în proiecte civice și vor începe să elaboreze planul de acțiune a unui proiect pentru dezvoltarea comunității.

Formular de înregistrare: https://forms.gle/tCkF2tupWj4tyqt67 

Fall Covers 64