Master parenting: atelier pentru părinți dedicați (ediția nr.2)

Tu ce fel de părinte ești?

La Academia Părinților de Invidiat lansăm încă un grup pentru părinți! Aici vom analiza problemele cu care te confrunți tu, părintele, în creșterea și educarea copilului tău și te vom ajuta să le depășești.

Comportamente care te irită, neînțelegerea între tine și copilul tău, unde procedezi greșit și cum poți schimba asta, care este stilul tău de parenting (cu bune și cu rele) – pe toate le vom analiza la atelier.

Așa cum practica bate gramatica, nu vei pleca doar cu informații teoretice de la atelierul nostru. Vei primi soluții personalizate pe care să le implementezi la tine acasă. La fel, vei beneficia de o evaluare pentru a identifica exact carențele în modul tău de educare a copilului. Apoi, vei beneficia de o strategie anume pentru cazul tău, ca să poți schimba spre bine relația cu propriul copil.

⭐ Atelierul va fi condus de specialiști cu experiență vastă în domeniu și va consta din cinci întâlniri (o dată pe săptămână). Întâlnirea va dura două ore și se va desfășura cu prezență fizică la Academia Părinților de Invidiat din or. Chișinău, str. Grigore Vieru 9.
⭐ Numărul maxim de participanți: 8 părinți.
❗ ATENȚIE! Locurile sunt limitate. Dacă atelierul ți-a stârnit interes și ai vrea să afli mai multă informație, completează formularul, iar noi vom reveni cu detalii: forms.gle/ZMYmFwqXY7UkHz8R6.

Articol adaugat de: Academia Părinților de Invidiat
Alte articole: