„Lansează un startup din universitate”: 5 motive să participi la conferința organizată de studenți pentru studenți



Dacă ești student pasionat de tehnologiile informaționale și vrei să-ți lansezi propria afacere chiar de pe băncile universității, atunci Startup Students te invită la prima conferință organizată de către studenți pentru studenți: „Lansează un startup din universitate”.  

Evenimentul va avea loc în data de 14 mai, între orele 11 și 17, la Tekwill, și va reuni cei mai tari speakeri din domeniu, câștigătorii primei ediții Startup Academy UNI, studenți de la 10 universități din patru regiuni ale țării etc.

Dacă încă nu te-am convins, iată 5 motive să participi la Conferința „Lansează un startup din universitate”: 

#1 - Participi la sesiuni moderate de cei mai buni speakeri și mentori din Republica Moldova și România: Vasile Granaci, Roman Gluck, Veaceslav Cunev, Traian Chivriga, Emil Chichioi, Răzvan Crăciunescu, Tatiana Gaugas ș.a. 

#2 - Afli toate „ingredientele” și etapele de lansare a unui startup: de la etică în afaceri și soft skills la simulări de business și gamificare în procesul de dezvoltare a calităților de antreprenor.   

#3 - Cunoști proiectele studenților de la prima ediție Startup Academy UNI. Cei de la Beauty Map, LucruDAD și Virtual Museum vor povesti despre istoriile din spatele succesului și de la ce au pornit ideile lor de afaceri. 

#4 - Faci networking cu alți 200 de studenți ambițioși de la 10 universități din R. Moldova, speakeri, fondatori de startupuri, cu care împărtășești aceeași viziune și care te pot inspira în lansarea unei idei de afaceri. 

#5 - Iar pentru final am lăsat ce e mai bun: O activitate dinamică de socializare pentru a asigura conexiunea între participanți!

Descoperă inițiativa Startup Students: https://bit.ly/3MgDKxk și înregistrează-te la eveniment acum: https://forms.gle/SAQNSPhWdFvDWiLu6

Urmărește evenimentul pe Facebook: https://fb.me/e/1PUftIwEz și LinkedIn: https://bit.ly/3P9tg5c

Conferința „Lansează un Startup din Universitate” este organizată de către Startup Students și Technovator, cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Suediei, în cadrul proiectului Tekwill, și Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Partenerii Conferinței sunt: Moldova.org, Boomerang și Mixbook.