Începe din burtică – programarea mentală a copilului din timpul sarcinii

Ai aflat frumoasa veste că vei fi mămică în curând și deja dai start pregătirilor pentru marele eveniment?

Cu ce începi? Cauți specialiștii potriviți care te vor ghida, mergi să cumperi cărucior și hăinuțe? Începi să citești cărți pentru viitoarele mămici?

Cu siguranță, toate sunt importante! Dar ai știut că emoțiile tale din timpul sarcinii influențează dezvoltarea viitorului copil?

Poate că nu te gândești la asta din prima, dar atât timp cât este în burtica ta, fătul e în contact permanent cu fiecare gând și emoție pe care o ai. Din primele clipe, începe să primească de la tine o întreagă arhivă de date care-i vor influența dezvoltarea, comportamentul și sănătatea după naștere.

Experiențele tale (pozitive și negative) îi formează „programul” cu care va veni pe lume și pe care îl va lua în viața de adult. Și cu siguranță ai prefera ca fricile, temerile, și problemele generațiilor trecute să fie excluse din „program”.

Pentru a asigura echilibrul minte-corp-spirit în timpul sarcinii și a-i oferi grija emoțională micuțului din burtica ta, ți-am pregătim un seminar mai deosebit. În patru ședințe de grup, ghidată de psiholog, vei afla mai multe despre:
🔶 cum să transmiți un bagaj emoțional potrivit viitorului copil;
🔶 ce sunt schemele cognitive și modul în care tu, viitoarea mămică, influențezi formarea lor la făt prin emoțiile din timpul sarcinii;
🔶 cum are loc programarea mentală a copilului încă din burtică și ce rol joacă aceasta în viața lui după naștere.

Seminarul se va desfășura într-un grup format din maximum opt viitoare mămici, odată pe săptămână, două ore.
Completează formularul de înregistrare, iar noi vom reveni cu detaliile pe care vrei să le știi. La fel, ne poți contacta la nr. ☎ 0690 44 041.


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă